30 random questions tag!

Hello!
Σήμερα είμαι εδώ με ένα tag το οποίο κάνω χάρη στην υπέροχη Βάσια του After School που με tag-αρε και την ευχαριστώ πολύ!
Δες το ποστ της εδώ!

Με  την σειρά μου λοιπόν θα απαντήσω στις 30 άκυρες-άσχετες-κουκουρούκου ερωτήσεις του tag και ελπίζω να με γνωρίσετε λίγο καλύτερα και να γελάσετε με τις ακόμα πιο άκυρες-άσχετες-κουκουρούκου απαντήσεις μου!:D
Note: αυτό το tag το γράφω στις 12:30 αν και λογικά θα το ανεβάσω αύριο {Παρέμβαση της Ειρήνης του μέλλοντος: όντως την επόμενη μέρα από όταν το έγραψα το ανεβάζω!!} μετά από μια ολόκληρη μέρα έξω οπότε προετοιμαστείτε για τις απαντήσεις που θα ακολουθήσουν!

 

 
 
1.Έχεις φακίδες;

Όχι! Αλλά μου αρέσουν πολύ.. ειδικά αν ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών κτλ..
 


2.Φοράς γυαλιά;

Ναι!! Κυρίως στο σχολείο και στο σπίτι..Στις βόλτες φοράω φακούς επαφής που τους πρωτοδοκίμασα φέτος και με έχουν καταβολέψει!!

 
3.Έχεις ψωνίσει ποτέ από το ίντερνετ;

Ναι, από το E-bay θήκες για το κινητό μου:Ρ Και πρόσφατα παράγγειλα και ένα βιβλίο από το amazon!

 
4.Παίρνεις τα σαμπουάν και τα σαπούνια από τα ξενοδοχεία;

Όχι! Εκτός και αν έχουν εξωφρενικά υπέροχα μπουκαλάκια (μια φορά έτυχε μόνο)!

 
5.Χαμογελάς κάθε φορά που βγάζεις φωτογραφίες;

Φυσικά! Εκτός και αν κάνω κάποια goofy γκριμάτσα!


 6."Τρως" το καπάκι των στυλών σου;

Όχι!
 

 7.Βλέπεις κινούμενα σχέδια;
 
Φυσικά! Όποιος δεν βλέπει χάνει!!


 8.Καπνίζεις;

Όχι!


9.Πίνεις αλκοόλ;

Όχι.. μια δυο φορές δοκίμασα αλλά μου φαίνεται απαίσια η γεύση του..


 10.Αγαπημένο φαγητό;

Ζυμαρικά!!! (εκτός από τον τραχανά που κατά την γνώμη μου δεν συγκαταλέγεται καν στα ζυμαρικά), κρεατικά, πίτσα και σουβλάκιι!


 11.Μια ταινία που βλέπεις και ξαναβλέπεις χωρίς να την βαριέσαι;
 
Πολλές είναι οι ταινίες που έχω λατρέψει..ωστόσο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αυτές που έχω δει πάνω από 50 φορές και ακόμα δεν τις έχω βαρεθεί είναι οι κλασσικές της Disney! Αυτές που έδειχνε η ΝΕΤ κάθε Παρασκευή βράδυ όταν ήμασταν μικροί! Όποιος το θυμάται αυτό και τις έβλεπε ας σχολιάσει #IGrewUpWithDisneyClassics για να μην νιώθω μόνη..χεχε
 

 12.Μια ταινία που σε έκανε να κλάψεις πρόσφατα;

Ο Τιτανικός :'( Την ξαναείδα και έκλαψα όπως και την πρώτη φορά που την είχα δει..ίσως και περισσότερο! Ειδικά στο τέλος! 
 

 13.Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση σε περιοδικό;

Όχι δεν νομίζω!


 14.Το βιβλίο που σε έχει κάνει να κλάψεις πρόσφατα;

''Θα σου χαρίσω τον ήλιο'' της Jandy Nelson! Θα συμπεριληφθεί σίγουρα στα επόμενα Review βιβλίων! Δες αυτό που έκανα πρόσφατα εδώ 


15.Έχεις κολλητές/κολλητούς;

Ναι!! Είμαι πολύ τυχερή καθώς έχω 2 υπέροχες κολλητές (γνωρίστε την Αθηνά εδώ) και πολλούς καλούς φίλους και φίλες!


16.Έχεις τατουάζ;

Όχι και ούτε σκέφτομαι να κάνω στο κοντινό μέλλον! Αλλά αν έκανα (το ξέρω, δεν είναι αυτή η ερώτηση αλλά σιγά :Ρ) θα ήθελα κάτι πολύ μικρό όπως το σήμα του άπειρου, ένα μικρό περιστέρι, ένα κύμα, ένα σύννεφο ή ένα βέλος!


17.Τι ζώδιο είσαι;

Ζυγός! Γεννήθηκα στις 17/10! Πείτε μου από κάτω τι ζώδια είστε εσείς και αν πιστεύετε στα ζώδια! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αλλά μου αρέσει να διαβάζω περίεργα χαρακτηριστικά για τα ζώδια γιατί...έχει πλάκα! Π.χ. Οι ζυγοί λέγεται πως είναι τελειομανείς πράγμα που για μένα ισχύει (αν και δεν νομίζω πως φταίει το ζώδιο..) ή για παράδειγμα δείτε το παρακάτω..μη μου πείτε πως δεν θέλετε να μάθετε τι δράκος θα ήσασταν..ακόμη και αν είναι ψιλοβλακειούλα!
 

 
18.Πόσες γλώσσες ξέρεις και ποιες;

Τρείς γλώσσες και μια νεκρή! Νέα ελληνικά (obviously), αγγλικά, γερμανικά και αρχαία ελληνικά (ναι, ναι για αυτή την νεκρή γλώσσα μιλούσα! Σοβαρά όμως..θεωρείται νεκρή γλώσσα!)


19.Προτιμάς το youtube ή το blogging;

Όχι δεν θα με βάλετε να διαλέξωω:( Μου αρέσει να παρακολουθώ βίντεο στο youtube όπως μου αρέσει να διαβάζω άρθρα σε blogs! Φυσικά λατρεύω και να ανεβάζω άρθρα κάτι που δεν κάνω στο youtube (με βιντεάκια αντίστοιχα)..επομένως θα διαλέξω το blogging όμως τα αγαπώ πολύ και τα δύο!<3 


20.Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος;

Ο μεγαλύτερος φόβος μου...φοβάμαι την αποτυχία..ως μεγάλη τελειομανής δεν αντέχω να μην πετυχαίνω σε κάτι και μάλιστα με τις πιο υψηλές επιδόσεις που γίνεται! Μέχρι τώρα αυτό με έχει οδηγήσει στην κατάκτηση υψηλών στόχων και επιτευγμάτων αλλά μου έχει δημιουργήσει και αρκετό άγχος..οπότε ναι..


21.Τραγουδάς στο μπάνιο;

Φυσικά! Όχι κάθε φορά αλλά αρκετά συχνά..και αναρωτιέμαι γιατί δεν μου έχουν προτείνει ακόμα να βγάλω τον δικό μου δίσκο..:Ρ




22.Κάνεις κάποιο άθλημα;
 
Ασχολούμαι με το κλασσικό μπαλέτο και την ρυθμική εδώ και 10 χρόνια!:)



23.Σου αρέσει ο χορός;

Όπως μάλλον θα μαντέψατε^^ ΝΑΙ! Λατρεύω τον χορό..Προσωπικά χορεύω κλασσικό και λίγο σύγχρονο αλλά όλα τα είδη είναι υπέροχα!


24.Παίζεις κάποιο μουσικό όργανο;

Έκανα 4 χρόνια πιάνο αλλά μετά σταμάτησα..τώρα δεν παίζω και πολύ αλλά ακόμα θυμάμαι τα βασικά και μερικές φορές όταν έχω όρεξη βρίσκω και παίζω διάφορα κομμάτια!


25.Πιστεύεις στα φαντάσματα;

Όχι.


26.Έχεις πάει σε κάποια συναυλία;

Ναι, στου Κότσιρα, του Φραγκούλη, του Νταλάρα με την Φαραντούρη, στου Όλοι Μαζί Μπορούμε (διαβάστε για την εμπειρία μου εδώ) και φυσικά στης Taylor Swift<3


27.Κλαις εύκολα μπροστά σε άλλους;

Όχι!

 
28.Έχεις ερωτευτεί ποτέ;
 
Όχι δεν θα έλεγα πως έχω ερωτευτεί!


29.Είσαι σε σχέση;

Όχι!

 
30.Έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό;
 
Ναι αρκετές φορές και είμαι πολύ ευγνώμων! Έχω πάει στο Βερολίνο (3 φορές), στο Μόναχο (2 φορές), στην Κολωνία, στην Στουτγκάρδη, στην Ρώμη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και φέτος θα ταξιδέψω με το αυτοκίνητο σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας και για λίγο στην Ελβετία (θα θέλατε να σας πω την εμπειρία μου όταν γυρίσω;-πείτε μου στα σχόλια)! Εννοείται πως θέλω να ταξιδέψω σε πολλά πολλά ακόμη μέρη!


Μιας και όλες οι bloggers που γνωρίζω και θα ήθελα να διαβάσω τις απαντήσεις του έχουν ήδη tag-αριστεί εγώ tag-άρω εσένα που διαβάζεις αυτό το ποστ να απαντήσεις αυτές τις τελείως random 30 ερωτήσεις..αν έχεις blog στο blog σου (άφησε μου link από κάτω) και αν δεν έχεις και έχεις όρεξη διάλεξε τις αγαπημένες σου 3 ερωτήσεις (ή και παραπάνω αν θες) από τις παραπάνω και απάντησε τες κάτω στα σχόλια! Θέλω πολύ να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα!

Αυτό ήταν λοιπόν το tag! Ελπίζω να σας άρεσε!:)
Όπως είπα στην τελευταία ερώτηση φεύγω ταξίδι σε λίγες μέρες οπότε δεν θα μπορώ να ανεβάζω για λίγες μέρες..Αλλά μετά θα επιστρέψω δυναμικά! Οπότε μείνετε συντονισμένοι!
xoxo
Irene<3

11 σχόλια:

  1. Tι υπέροχες απαντήσεις....Δεν το μετανιώνω ποτέ όταν σε tagάρω για να απαντήσεις γιατί ξέρω πως δε θα απογοητευτώ!:)
    Μα καλά πώς δεν σκέφτηκα τα αρχαία ελληνικά; χαχα
    Εγώ είμαι υδροχόος και όχι δεν πιστεύω στα ζώδια,αλλά συμφωνώ μαζί σου διότι μου αρέσει και μένα να διαβάζω αυτά τα περίεργα που γράφουν.
    Επίσης δεν το ήξερα ότι κάνεις μπαλέτο!!Φαίνεται πολυύ ωραίο^_^
    Είσαι τόσο τυχερή που έχεις επισκεφθεί πολλές πόλεις του εξωτερικού.Το θέλω κι εγώ πάρα πολύ!!
    Πολλά φιλάκια<33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Βάσια μου!! Και που με tagαρες και για τα υπέροχα λόγια σου! Ούτε και εγώ είχα σκεφτεί τα αρχαία μέχρι που διάβασα το βιβλίο οι Κατερίνες του John Green..Όταν το διαβάσεις θα καταλάβεις:))
      Χαίρομαι πάρα πολύ που συμφωνούμε σχετικά με τα ζώδια!
      Πραγματικά δεν νομίζω πως το έχω ξανααναφέρει στο blog αλλά ίσως να αφιερώσω ένα ολόκληρο άρθρο σε αυτό κάποια στιγμή διότι το λατρεύω!
      Σου εύχομαι πραγματικά να πραγματοποιήσεις και εσύ πάρα πολλά ταξίδια!!
      Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιό σου!! Ποτέ δεν ξεχνάς να διαβάσεις τα άρθρα μου και πάντα αφήνεις τα πιο όμορφα και ενθαρρυντικά σχόλια!
      Φιλάκια πολλα <3 <3

      Διαγραφή
  2. Λατρεψα τις απαντησεις σου ηταν πραγματικα υπεροχες:3 γραφεις πολυ ωραια και πραγματικα απολαμβανω να διαβαζω αναρτησεις σου μπραβω συνεχεισε την καταπλικτικη δουλεια πο κανεις!!!

    Φιλακια:**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ Χρυστάλλα μου!! Σε υπερευχαριστώ για τα υπέροχα και ενθαρρυντικά λόγια σου!
      Φιλάκια πολλά<3 <3

      Διαγραφή
  3. Εγώ είμαι τοξότης , αλλά δεν έχω και πολύ μεγάλη σχέση με αυτά που λένε για τους τοξότες.: D . Φυσικά και δεν πιστεύω στα ζώδια . Θεωρώ ότι πολύ μεγάλο ρόλο για αυτό που είμαστε παίζουν πέρα από το DNA μας η οικογένειά μας , το σχολείο , οι φίλοι μας κλπ. αλλά σίγουρα όχι η ημερομηνία γέννησής μας . Και μιας και θέλω κι εγώ να γνωριστούμε θα απαντήσω σε 3 ερωτήσεις :
    13. Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση σε περιοδικό ;
    Μπορεί και να έκανα αν και θα ήθελα να μην κρύβω σημεία του σώματός μου , όπως γίνεται στις περισσότερες φωτογραφήσεις αλλά αυτό είναι αδύνατον με τους ισχύοντες νόμους :(.
    20. Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος ;
    Εχμ , δεν ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος , αλλά έχω πολλούς πέρα από τα πτώματα και το σκοτάδι ( που τους θεωρώ ηλίθιους και σκοπεύω να τους ξεπεράσω μέχρι την αρχή της σχολικής χρονιάς ),φοβάμαι πως δεν θα αρέσω στους άλλους , πως θα γίνω ρεζίλι και διάφορα άλλα τέτοια τα οποία επίσης δε μου χρησιμεύουν και το ξέρω , αλλά τα παιδικά τραύματα είναι συνήθως δύσκολο να τα ξεπεράσεις. :/
    19.Προτιμάς το youtube ή το blogging ;
    Το youtube , γιατί λατρεύω να βλέπω τηλεοπτικές σειρές και videos που αφορούν τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.
    ΥΓ. Μπράβο σου που ξέρεις τόσες ξένες γλώσσες ( εντάξει,ναι, δεν είναι πολλές αλλά είναι αρκετές και ειδικά σε σχέση με εμένα που δεν ξέρω καν καλά αγγλικά).
    pig

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για τα ζώδια!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες 3 ερωτήσεις..! Πραγματικά οι απαντήσεις σου είναι πολύ ενδιαφέρουσες και νιώθω σαν να σε ξέρω έστω και λίγο καλύτερα:)
      ΥΓ: Σε ευχαριστώ πολύ!! Μου αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες και θέλω να μάθω και άλλες! Σου εύχομαι και εσένα να μάθεις όποιες και όσες ξένες γλώσσες θέλεις! (Αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά)
      Φιλάκια πολλά<3

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ.Θα προσπαθήσω πολύ για να πραγματοποιήσω την ευχή σου.
    pig

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και ακόμη πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις!!Ωραία είναι αυτά τα tags που γνωριζόμαστε κάπως καλύτερα :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έκαν και εγώ επιτέους!!
    http://lenartlover.blogspot.gr/2016/08/30-random-questions-tag.html
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^