!!!Φθηνά μαλλιά -παραγγείλτε!!!

Αγαπημένα μου αναγνωστάκια καλό μεσημέρι! :)

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αρκετά μεγάλη απουσία μου από το blog :[
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα! Ααααχ τέλος τα σχολεία διακοπές στο FULL και η πιο χουχουλιάρικη (δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η λέξη) , ζεστή και γλυκιά γιορτή είναι μια μέρα μακριά απλά υπέροχα!!Φαντάζομαι όλοι -όπως και εγώ φυσικά- είπατε τα κάλαντα με παρέα ή χωρίς! (εγώ πήγα με την κολλητούλα μου και γυρίσαμε όλα τα μαγαζιά -και αρκετά σπίτια- της περιοχής μας)!

Στο θέμα μας όμως μην ξεχνιόμαστε! Θα γίνω superstar σε πολύ πολύ λίγο καιρό (είπα και εγώ να δω πώς είναι :] ) και με αφορμή πώς δύο υπέροχες κοπέλες μου ζήτησαν να τους φτιάξω φθηνά μαλλιά με περίπου 7stardollars έφτιαξα μια μεγαλούτσικη συλλογή και σας την δείχνω εδώ ώστε να επιλέξετε εσείς και τα κορίτσια!


 
Αν δεν φαίνονται πολύ καλά πατήστε την εικόνα!
Πάνω στην εικόνα φαίνονται τα μαλλιά που έχω φτιάξει αριθμημένα και στα συννεφάκια που είναι μέσα τα μαλλιά φαίνεται η τιμούλα τους!
Ξέρω πώς δεν είναι και τέλεια όμως είναι έτσι για τον απλούστατο λόγο πώς πρέπει να είναι φθηνά (αν θέλετε κάτι καλύτερο -αλλά φυσικά ανεβαίνει αρκετά η τιμή- θα ακολουθήσει άλλη ανάρτηση με τα πιο ακριβά μαλλιά!
 
Τώρα αν εσείς ενδιαφέρεστε για κάποιο μαλλί επικοινωνήστε μαζί μου ή αφήστε σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση ή το chatango του μπλογκ μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε το νούμερο του μαλλιού που θέλετε και αν θέλετε να αλλάξω το χρώμα (π.χ. ένα μαλλί είναι ροζ και εσείς το θέλετε μπλε). Θα προτιμούσα να πάρετε τα μαλλιά για την ανώτερη τιμή τους δηλαδή αν γράφω 7-8 stardollars να τα πάρετε για 8 αλλά αν πραγματικά είναι ανάγκη μπορώ να τα πουλήσω και για την πιο χαμηλή τιμή αλλά θα πρέπει να μου το πείτε!!!
 
Αυτά λοιπόν!
Περιμένω παραγγελίες!
:D
 
Άρια^^

3 σχόλια:

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^