Γειααα!

Λοιπον σημερα κανω μια αναρτηση με εντελως διαφορετικο θεμα!

Τελος παντων...λογικα για να διαβαζετε αυτη την στιγμη το μπλογκ μας σας αρεσει το σδ!Και δεν εχετε αδικο!Ειναι μια καταπληκτικη κοινοτητα με παιχνιδια,κουκλες και πολλες γνωριμιες για αγορια και κοριτσια!

Τι θα λεγατε ομως αν σας λεγαμε οτι μπορειτε να γνωρισετε αλλη μια τετοια -αρκετα διαφορετικη αλλα προς το καλο διαφορετικη-κοινοτητα για ολους?

Λεγετε Our World και εμεις(εγω και ο αλλος ραιτερ)το μαθαμε πολυ προσφατα αλλα.....κολλησαμε(με την καλη εννοια)και τρελαθηκαμε(παλι με την καλη εννοια) γιατι αυτο το παιχνιδι εχει πραγματικα πολυ ενδιαφερον!

Καποιοι μας προτειναν να φτιαξουμε μπλογκ και για αυτο αλλα θα δουμε αναλογα με τον χρονο μας!Ισως μετα το Πασχα που θα εχουμε μαθει καλυτερα το συγκεκριμενο παιχνιδι και θα εχουμε ανεβει και επιπεδο!

Προς το παρων αν θελετε να το επισκεφτητε πατηστε=>www.our world.com φτιαξτε μια κουκλα και διασκεδαστε με την ψυχη σας!Αν δεν καταλαβετε κατι(στην αρχη οι χωροι,τα μαγαζια και γενικα το ολο παιχνιδι ειναι λιγουλακι δυσκολο)απλα γραψτε πως σας λενε (στο our world) στα σχολια αυτης της αναρτησης ή βρειτε μας στο σδ ή και με μειλ ακομα αν δεν θελετε να δωσετε τα στοιχεια σας αλού(μονο για το ονομα της/του κουκλας/κουκλου μιλαμε τιποτα αλλο)και εμεις θα σας επισκεφτουμε απο μια απο τις κουκλες μας στο our world και θα σας βοηθησουμε!

Αυτα λοιπον!
Καλη διασκεδαση
στο σδ ή το our world

DreamyLoveCandy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^