5 trends that I don't understand!

Helloo!
Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο που δεν έχω ξανακάνει! Είπα να σας παραθέσω μια λίστα με κάποια ''trends'' και γενικότερα κάποια πράγματα που μας απασχόλησαν την χρονιά 2015-2016 και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το γιατί! Φυσικά υπήρχαν και πολλά που μου άρεσαν αλλά για αυτά θα πρέπει να αφιερώσω ένα άλλο άρθρο -πείτε μου στα σχόλια αν θα σας ενδιέφερε-
Disclaimer: δεν έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν απλά προσωπικά θεωρώ πως κάποια από τα trends που θα σας παραθέσω ήταν ανώφελα και λίγο-πολύ χάσιμο χρόνου!
Μην πάρετε αυτό το άρθρο και πολύ σοβαρά λοιπόν..! ;)

Αςςς ξεκινήσουμε!!!


1 Kylie Jenner lip challenge

Πιστεύω πως όλοι έχουμε ακούσει για το συγκεκριμένο challenge και τα αποτελέσματα που είχε..
Πολλοί νέοι και νέες θέλοντας να αποκτήσουν τα υπέροχα χείλη της γνωστής Kylie Jenner (τα οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε πως μόνο φυσικά δεν ήταν..) δοκίμασαν να "ρουφουν'' ένα ποτήρι ή μπουκάλι με πολύ μικρό στόμιο για 1 λεπτό ή και παραπάνω θέλοντας να αποκτήσουν πιο χοντρά, φουσκωτά, γεμάτα (δεν ξέρω πως να το πω) χείλη! Φυσικά αυτό οδήγησε σε πολλά ατυχήματα και ανατριχιαστικά αποτελέσματα με μελανιασμένα χείλη που πονούσαν είχαν καταπονηθεί πολύ και μόνο όμορφα δεν ήταν!!

KylieJenner_e
πηγή: Fusion.com - δείτε το άρθρο τους εδώ

Ευτυχώς πλέον αυτό το trend έχει σταματήσει καθώς βγήκαν τα γνωστά kylie lip kits που αν και κατά τη γνώμη μου είναι υπερτιμημένα είναι χίλιες φορές καλύτερο να προτιμήσετε αυτά από το να δοκιμάσετε το παραπάνω!!
#DoNotTryThisAtHome


2 ''The Dress"

Το γνωστό σε όλους μας φόρεμα!! Είναι άσπρο και χρυσό, είναι μαύρο και μπλε; Ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε όλοι σε μία απάντηση! Η διαμάχη γνωστή και ως Dressgate μας απασχόλησε για πολύ παραπάνω καιρό από όσο θα ήταν φυσιολογικό!  Προσωπικά το βλέπω άσπρο και χρυσό.. Αλλά ας μην αρχίσω πάλι με τα χρώματα γιατί νομίζω πως χάσαμε πολύ χρόνο ασχολούμενοι με το συγκεκριμένο φόρεμα που στο κάτω κάτω σιγά! Δεν έχει πια και τόση σημασία τι χρώμα είναι.. Αλλά έτσι από περιέργεια εσείς τι το βλέπετε..;

Αν δεν έχετε ήδη διαβάσει την όλη ιστορία πίσω από το φόρεμα και πως εξηγούνται οι διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων που ο καθένας βλέπει πατήστε εδώ

3 Bubble Nails & Fur Nails

Απλά δεν καταλαβαίνω τι το όμορφο έχουν.. Αρχικά δεν είναι καθόλου βολικά και επιπλέον δεν κολακεύουν καθόλου το νύχι!
 
Πηγή: flipboard.com                                                 Πηγή: cosmopolitan.com
 
Ας μείνουμε καλύτερα στα φυσικά νύχια μας ή αν θέλουμε κάτι διαφορετικό στα acrylic nails που αν και κάποιες φορές παραείναι μακριά μπορούν να φαίνονται πολύ όμορφα- να ένα trend που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου (όταν είναι και αυτό με μέτρο)











πηγή: wanelo.com

4 Selfie sticks

Don't get me wrong μου αρέσουν πολύ τα selfie sticks για ομαδικές φωτογραφίες- εξάλλου έχω και εγώ ένα στην κατοχή μου!
Αυτό που θεωρώ υπερβολή είναι να τα παίρνεις παντού μαζί σου σε σημείο που να αποτελούν κίνδυνο για τους γύρω σου! Όλοι ακούσαμε περιπτώσεις που τα συγκεκριμένα αντικείμενα χρησιμοποιήθηκαν σαν ''όπλα'' με αποτέλεσμα να απαγορευτούν από αρκετές εκδηλώσεις (κυρίως συναυλίες) αλλά και θάνατοι που προκλήθηκαν από ανθρώπους που αναζητούσαν την τέλεια selfie σε μέρη άκρως επικίνδυνα!
Δεν έχω τίποτα λοιπόν εναντίον τον selfie sticks αρκεί να χρησιμοποιούνται για τον σκοπό που δημιουργήθηκαν και με προσοχή!

πηγή: express.co.uk

5 Charlie Charlie challenge

Ειλικρινά αυτό το challenge με ξεπερνάει.. και όχι το challenge από μόνο του αλλά το γεγονός πως κάποιοι πίστεψαν σε αυτό! Πιστεύω ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως ξεκίνησε σαν πλάκα όμως κατέληξε να προκαλεί φόβο σε κάποιους οι οποίοι πραγματικά πίστεψαν ότι το πνεύμα του Charlie ενός μεξικάνου δαίμονα μετακινεί τα μολύβια! Κατά καιρούς βγαίνουν διάφορες τέτοιες θεωρίες όμως η απήχηση που είχε αυτή πραγματικά ξεπερνάει κάθε λογική..
Για να μην σας κουράζω μπορείτε εδώ να διαβάσετε γιατί η θεωρία αυτή πραγματικά ΔΕΝ ισχύει!

πηγή: uk.news.yahoo.com


Αυτά λοιπόν για το σημερινό άρθρο! Αν θέλετε πείτε μου στα σχόλια για κάποια trends that YOU just don't understand και τη γνώμη σας για τα παραπάνω!
Και αν θέλετε αφήστε μου ιδέες για το επόμενο άρθρο!

xoxo
Irene<3
 

10 σχόλια:

  1. Χαχα,πάρα πολύ ωραίο το άρθρο σου!!Αρχικά να πω πως ενθουσιάζομαι όταν βλέπω πως ανεβάζουμε άρθρα τις ίδιες μέρες!^-^
    Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που είπες,ειδικά στο kylie jenner lip challenge.Δεν καταλαβαίνω καν γιατί υπάρχει αυτή η βλακεία..Επίσης,κάποια από αυτά δεν τα γνώριζα,όπως το the dress και το charlie charlie challenge.Κοίτα τι μαθαίνει κανείς:Ρ
    Να κάνεις κι άλλα τέτοια άρθρα!Μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Βάσια μου και χαίρομαι πολύ που συμφωνούμε! Φυσικά και θα κάνω και άλλα αφού σου άρεσε!
      Φιλάκια πολλά!! <3

      Διαγραφή
  2. Επισης δεν θα καταλαβω γιατι καποια στρετσ παντελονια εχουν τρυπες στα γονατα!!!
    Το θεωρω σαχλο!!
    Πολύ ωραιο το ποστ σου :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το ποστ και σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας ένα τρεντ που σε εκνευρίζει!;Το
      Φιλάκια πολλά<3

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα Ειρήνη φοβερή ιδέα κ πολυ καλο άρθρο!!!like!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε Μαρία μου!!
      Ευχαριστώ πολύ!
      Φιλάκια<3

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι πως διασκέδασα πολύ με το post σου! Το φόρεμα (θα σου πω πρώτα τι χρώματα βλέπω & μετά θα πάω να διαβάσω την ιστορία) είναι άσπρο με σιελ υποτόνους & χρυσές λεπτομέρειες... χαχα!!! Τα νύχια με τα φτερά κτλ ... πολύ γέλιο... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σου άρεσε!!
      Συμφωνώ- και εγώ πολύ παρόμοια χρώματα βλέπω!
      Πραγματικά τα περισσότερα από αυτά τα trends για γέλια είναι!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^